Collection EVERYONE

Mõeldes uuele põlvkonnale, kombineerides loomingulisust ja lihtsust.

Kollektsioon Everyone on mõeldud tänapäeva põlvkonnale, uuele maitsele – noortele, kes armastavad loomingulisust ja taskukohast disaini, et nautida kööki ja söögitegemist kasvõi hommikust õhtuni! Everyone avab akna maailma! Kollektsioon, mis on mõeldud noortele, neile, kes soovivad kombineerida loomingulisust kättesaadavusega. 

FIRST – Everyone by Snaidero

First on kaasaegne ja nooruslik! First on projekteeritud noortele koduomanikele. Disaini juures on arvestatud kõrgeid nõudmisi tänapäevase elustiili juures – mugavus, paindlikkus, kõrge kvaliteet. First köökides valitseb tasakaal loomingulisuse ja paindlikkuse vahel.

FUN – Snaidero Design

Fun on praktiline ja funktsionaalne köök. Fun sobib kõigile, kes hindavad kvaliteeti, efektiivsust ja mugavust. Fun on tugev, kindel ja usaldusväärne.

FEEL – Snaidero Design

Ootamatu disainiga Feel on lihtsa struktuuriga tähelpanuväärne köök. Feel on palju rohkem kui lihtsalt köök. Feel kaotab piiri köögi ja elutoa vahel. Puhaste joontega ülimalt esteetiline köök rahuldab ka nõudlikuma vajaduse minimalistliku ent praktilise disaini järele.

JOY – Snaidero Design

Joy on lihtne, minimalistlik kaasaegne köök. Tänapäevasele köögile omaselt on siis tähelepanu suunatud funktsionaalsusele ning detailide täpsusele. Suured kaunid pinnad, vabad kõigest tarbetust rõhutavad viimistlusmaterjale ning disaini lihtsust.