Collection ICONS

Itaalia tippdisainerite looming, stiili ja eksklusiivsuse ikoonid.

Koostöö Itaalia maailmakuulsate disaineritega algas juba 60tel. Sellest sai kohe Snaidero peamisi arenguliine. Kõigile tuntud nimed nagu Pininfarina ja Massimo Iosa Ghini kujundavad tänaseni Snaidero tooteid esindades nii Itaalia disaini parimal võimalikul moel.

OLA 25 L.E. – Pininfarina Design

Innovaatiline disaini, värvide ja materjalide ekspariment. Ola 25 Limited Edition tähistab Snaidero ja “Pininfarina Design House” vahelise 25 koostööaasta möödumist. Ühistele väärtustele – inovatsioon, elegants ja kirg – toetudes on sündinud uus luksuslik tänapäevane köök. 

OLA 20 – Pininfarina Design

Kaunid, kurvilised jooned – liikuv nagu elu. Ola 20 on voolav, pehmete vormidega tuues nii kasutajasõbralikkust, ergonoomiat ja luksuslikku dünaamikat igasse kodusse.

Idea – Pininfarina Design

Ajatu kujundusega kööki on toodetud juba aastast 1986. Idea köökides põimub tundlik elegants parimate materjalide ja disainiga. Kohati robustne, vastupidav, samas pehmete ning kaunite detailidega köögimööbel on tänapäevane, aga ometi eatu.

Kelly – Iosa Ghini Design

Klassikaline köök tänapäevases võtmes. Kelly on kappide süsteem neile, kellele meeldib tänapäevane köök klassikalise varjundiga. Kelly on luksuslikult Euroopalik köök. Väärtustades Euroopa pikka kultuuripärandit pakub Kelly siiski kõiki tänapäevase köögi võimalusi.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=ZXHW-AOgS9I